Woning te huur Zwevezele

Lichterveldestraat 66, 8750 Zwevezele
Alleenstaande gezinswoning met 4 slaapkamers.

Deze ruime woning met rondom een tuin ligt in de directe nabijheid van het centrum van Zwevezele. Op 5 min.rijden vind je talrijke winkels alsook een supermarkt.
Een kwartiertje verderop ligt Wingene waar je een plons kan nemen in het subtropisch bad "DE ALK". In de buurt is er een wekelijkse markt.
Bij het binnenkomen in de inkomhal heb je een gastentoilet alsook de toegang tot de kelder. Aansluitend kom je in de ruime en lichtrijke living waar plaats is voor salon en eetplaats. Daarnaast is de keuken voorzien van het nodige comfort zoals een fornuis, damkap en pompbak.
Naast de keuken is er nog een achterkeuken met heel veel ruimte en een extra spoelbak. Er is de mogelijkheid om er een soort veranda van te maken. Daarnaast kom je in de garage voorzien van wat legboorden en plaats voor een auto, de poort is met een schuifsysteem.
Beneden wordt er verwarmd met cv op aardgas, en zijn er ook rolluiken.
Via de houten trap komen we op de overloop waar 4 slaapkamers zijn , 2 kleinere en 2 grotere. En daarbovenop is er nog een werkatelier voor wie  extra bergruimte nodig heeft. De badkamer is eerder aan de kleine kant met toilet, lavabo en zitbad.
Buiten een groot terras en een heel grote tuin .Voor wie graag in de tuin vertoeft of groene vingers heeft is dit de ideale woning om er te wonen!
Een groot tuinhuis maakt het helemaal af. Vooraan een grote oprit waar plaats is voor 2 wagens.

€ 750
  • Instapklaar
149 bezoekers toonden reeds interesse

Leen Vermeyen
Leen Vermeyen +32 476 35 12 58 (Ref. 1860746)

Indeling

Ruimte Oppervlakte Opmerking
Woonkamer -
Keuken -
4 x Slaapkamer -
Berging -
2 x Toilet -
Garage -
Tuin -
Tuinhuis -

Technisch

Algemene staat Instapklaar
Beschikbaar vanaf Onmiddellijk

Voorzieningen

Aardgas
Elektriciteit
Stadswater

Bouwtechnisch

Technisch

Criteria Score Opmerking
Beglazing Dubbele
Dak
Elektriciteit
Isolatie
Keuken
Loodgieter
Raamwerk
Sanitair
Verwarming